Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Veelgestelde vragen

Customer Questions

Hoe bestel ik de producten

Stap 1: Registreren
Met een aantal gegevens registreert u uw gegevens op onze website en vervolgens uw toegang tot uw account. Uiteraard kunt u de producten kopen zonder te registeren.

Stap 2: Bestellen
U kiest uw bekers of benodigheden en besteld het aantal producten.

Stap 3: Betalen
U betaald online uw bekers en ontvangt de factuur

Stap 4: Bezorgen
Je pakket wordt verzonden via “Transmission” en ontvangt van ons een track&trace code. Bestel uw producten op werkdagen voor 14:00 uur. Uw bestelling wordt dan op de volgende dag geleverd.

Wat is de minimale ondergrootte voor koffiebekers bedrukken?

Op zoek naar een bedrukte koffiebekers? Wij maken gebruiken van digitaal printen vanaf 250 tot 20.000 stuks. Vanaf 25.000 stuks of meer schakelen wij over naar onze fabriek in Oost-europa voor de grotere aantallen.

Wat is het verschil tussen jullie productie in Nederland en bij fabriek in China?

Digitaal printen  (NL productie)

Digitaal drukken is prima te gebruiken voor kleinere oplages. Het printen is mogelijk in zowel cmyk of pantone. Bij digitaal printen zijn de kosten per drukvel hoger, maar productie, verzending, levering, distributie maken het allemaal iets makkelijker, zodat digitaal printen uw meest kosteneffectiviteit optie kan zijn. Dat is ook handig als je geen grotere oplages hoeft te drukken. Wie grote oplages heeft, kan duur uitkomen met deze optie. Met een 300dpi resolutie is onze kwaliteit verbazingwekkend goed! 

Daarnaast zijn de doorlooptijden korter, waardoor je je drukwerk sneller in huis hebt.  Normale levertijd bij ons duurt 10-15 dagen, soms zelfs korter!

Flexodruk (China productie)

Heb je behoefte aan grotere oplagen? Bij de productie in China wordt gebruik gemaakt van een flexodruk. Andere voorbeelden van producten die op deze wijze worden bedrukt zijn kartonnen doosjes en plastic tassen etc. Deze manier van drukken wordt ook voornamelijk gebruikt voor hogere producties. Het voordeel van deze drukwijze is de prijs. De prijs per eenheid blijft laag. Hogere aantallen kunnen sneller geproduceerd worden dan met digitaal printen.

Dit heeft te maken met de eisen van dit soort hoogdruktechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van flexibele drukvormen, de zogeheten clichés en dunne, sneldrogende inkten.

Let er wel op dat je, als je de ene keer digitaal laat printen, en de volgende keer flexodruk laat drukken, er geringe kleine kwaliteit- of kleurverschillen waarneembaar kunnen zijn. Dit komt door de verschillende drukwerktechnieken. Echter is dit verschil tegenwoordig minimaal.

Wat zijn de aanleverspecificatie?

Weet u niet hoe dit nu verder in zijn werk gaat? Maakt u verder geen zorgen, want onze ontwerper houdt zich voornamelijk bezig met het controleren, verwerken en aanpassen van jouw drukwerkbestand zodat allemaal op gelijke afstand positioneert.

Enige wat u hoeft te doen is jouw gemaakte ontwerp aanleveren via shuhong@cupplus.nl. Onze artwork specialist maakt het ontwerp in een template dat gebruikt kan worden en het is overigens geheel gratis! Na akkoord van de digitale drukrproef, dan kunnen wij de order in gang zetten.

Belangrijke punt:

Lever het grafische ontwerp voor uw koffie to go beker aan in adobe illustrator, EPS of PDF.

Kan de binnenkant van de beker ook bedrukt worden?

Ondanks dat wij altijd gebruik maken van voedselveilig en lage migratie inkten is het wettelijk niet toegestaan om de binnenkant van de koffiebeker te bedrukken, omdat de hete drank dan in direct contact komt met de inkt.

Onze gegevens

Kartonnenbekers.com
ABC Westland 668
2685DH Poeldijk
The Netherlands
Tel: +31 174 700 205
+31 174 700 209
KVK: 24495168
VAT. NR. NL822438288B01

X